سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ترند روم

خرید مواد اولیه بهداشتی آرایشی از پیشگامان شیمی

درمورد دئودورانت ها نیز این فرضیه مطرح بود که باعث افزایش خطر سرطان سینه می شوند اما این موضوع هنوز اثبات شده نیست و مستندات کافی درمورد آن وجود ندارد. تنها کافی است به ثبت سفارش و خرید آنلاین لوازم آرایشی اقدام نمایید تا در محل آن را تحویل بگیرید. افزایش جمعیت، افزایش طبقات مختلف را در پی دارد که بهدنبال آن بر یکدیگر تأثیر بیشتری میگذارند و از هم بیشتر تقلید میکنند. برای مثال شهره توضیح میدهد که: «لیدرای مختلف تقریباً همهشون یه چیز میگفتند». پس از ورود اسلام به ایران به دلیل وجود دستورات صریح دینی و نص قرآنی، نوع استفاده از لوازم آرایش به دو محیط درون خانه و بیرون از خانه تفکیک شد و از سوی توده زنان ایرانی دستورات دینی در این مورد، متابعت شد، و بدین ترتیب تبرج، خود آرایی، خودنمایی، جلوه گری و دلربایی زنان در اجتماع به طرق مختلف از جمله به وسیله استفاده از لوازم آرایش ممنوع گشت. زنان ایرانی در ایران باستان آرایش میکردند، مخصوصا ملکه و دیگر زنان درباری، اما با ورود اسلام به ایران و ممنوع کردن آرایش در بیرون از خانه، زنان ایرانی رویه دیرین را ترک کردند. این شکاف بزرگ حتی در لیدرها نیز دیده میشود.

مطالعه تاریخ باستان به ما ثابت میکند که در دوران پیش از تاریخ نیز مردان و زنان به بهتر نشان دادن ظاهر خود علاقهمند بودند، نوع آرایش و وسایل آرایشی که در یک فرهنگ و ملیت برای زیباتر و جذابتر نشان دادن به کار میرود ممکن است در فرهنگ دیگر کاملا مردود باشد، اما اکثر مردم از تغییر در مد لباس، مو و آرایش صورت لذت میبرند. در سالهای 1920 انقلابی در کارخانههای لوازم آرایشی به وجود آمد و سایههای رنگارنگ برای چشم ها، رژگونه و رژ لبهای متنوعی ساخته شد، کرمها و لوسیونهای گوناگون برای پوست و شامپوهای نرم کننده و تقویتی مو به بازار آمد. ایرانیان مسلمان ضمن بها دادن به مفاهیم نزدیک به زیبایی همچون سلامت، بهداشت پوست و مو، نظافت و آراستگی، بر مراعات مرزها و حریمها در آرایش زنان تاکید نمودند و از آراسته کردن زن در جامعه که مقدمه فعل حرام بود، خودداری کردند.

از آن جا که ریمل در تماس نزدیک با چشم ها است ضروری است تا تولیدکنندگان از عدم وجود هرگونه مواد حساسیت زا درون ظرف ریمل اطمینان حاصل کنند. کرمی با اشاره به تغییر فرهنگ به سمت استفاده افراطی از لوازم آرایشی و همچنین وضعیت نامناسب اقتصادی و معیشتی مردم، تصریح کرد: این وضعیت سبب میشود مردم به دنبال خرید لوازم آرایشی ارزان باشند، قاچاق افزایش مییابد به خصوص در مناطق مرزی، جنس نامرغوب و تقلبی وارد بازار میشود، این لوازم به علت مواد اولیه ارزان دارای سرب و جیوه هستند که ملکولهای این فلزات از منافذ پوست جذب و از طریق خون وارد اندامهای بدن میشود. علت اصلی مصرف گسترده از لوازم آرایشی تقلبی، ارزانی آنها است و اکثر مصرف کنندگان به کیفیت مواد آنها توجه نمیکنند، از آنجا که در تولید این گونه فرآوردهها از مواد اولیه نا مرغوب استفاده میشود، لذا اکثرا ارزان قیمت هستند، حتی گاهی یک محصول اصل خارجی نیز در صورتی که به صورت قاچاق وارد کشور شود به دلیل شرایط حمل و نقل نامناسب دچار درجاتی از فساد گردیده و استفاده از آن ممکن است ایجاد عوارض کند که لازم است به هنگام خرید این لوازم دقت فراوانی به خرج دهیم. تحلیل اولیه میشوند. این مرحله نیز رویکرد اتیک دارد و در آن پژوهشگر مقولههای اولیه را طراحی میکند و آماد? رویکرد امیک در مرحل? بعدی میشود که شامل گفتگوهای آشکار و بیواسطه است.

در طول تاریخ خانمها و یا بانوان به این درک رسیده اند که چگونه این جذابیت را حفظ کرده و چگونه بر آن بیافزایند؟ نکته جالب اینجاست که بر اساس آمارهای غیررسمی، حداقل 65 درصد از محصولات آرایشی به صورت قاچاق به ایران وارد میشود که در این زمینه آمارهای غیررسمی تا 90 درصد نیز اعلام شده است. 14 میلیون زن ایرانی در برابر 140 میلیون نفر زن در خاورمیانه به میزان 1.2 میلیارد دلار از بازار 2.7 میلیارد دلاری بازار فروش لوازم آرایشی در خاورمیانه و به عبارتی خریدار یک سوم لوازم آرایشی در بازار خاورمیانه محسوب میشوند، اغلب اجناس در بازار ایران تقلبی، نامرغوب و چینی هستند و لوازم آرایشی قاچاق بدون هیچ گونه نظارت و مجوزی در فروشگاهها و حتی کنار خیابان به فروش میرسند. در نهایت باید در موقع خرید به مواد به کار رفته در آن و اعتبار برند یا تولید کننده دقت ویژه ای شود. همان طور که اشاره شد استفاده از لوازم آرایش در ایران سابقهای طولانی دارد؛ به عنوان نمونه آرایش چشم از حدود 4500 سال قبل از میلاد مسیح در ایران رواج داشته است. وی با بیان اینکه تحقیق و پژوهش بر روی افزایش نازایی در کشور حاکی از آن است که عوامل مختلفی تاثیرگذار هستند، ادامه داد: یکی از این عوامل مکملهایی است که ورزشکاران در باشگاهها استفاده میکنند و یکی دیگر از این عوامل استفاده زنان و دختران از لوازم آرایشی در سن باروری است و دشمن زنان ما هدف قرار داده، زندگی و سلامت ما وابسته به بعضی ملکولهای بدن از جمله ژن ها، پروتئن، DNA و هرمونها است، لوازم آرایشی نامرغوب که سمی و یا دارای فلزات سنگین هستند از طریق پوست جذب شده و اثر مستقیم روی متابولیسم هرمونها دارد، اختلال ایجاد و موجب نازایی میشود؛ این یک هشدار جدی برای خانمها و مسئولین است.

بیشتر بخوانید:

https://irchem.ir/cosmetic/